Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný marinovaný chřest, paprika a jarní cibulka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Chřest očistíme – odřízneme zaschnuté konce, loupat netřeba. 2) Z jarní cibulky také odřízneme zaschlé konce. 3) Papriku zbavíme semínek a načtvrtíme (pokud je paprika velká, můžeme nakrájet i na osminky). 4) Vše grilujeme – chřest jen chvíli (objeví se na něm několik tmavších skvrnek). 5) Připravíme si marinádu – smícháme sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej. Přidáme nasekanou petrželku a promícháme. 6) Grilovanou zeleninu podáváme přímo v misce s marinádou spolu s grilovaným masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |9. června 2015
Marináda dodá grilované zelenině šmak. Určitě to stojí za vyzkoušení. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!