Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný losos s limetkovým máslem

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nejprve udělejte limetkové máslo: česnek utřete s limetkovou šťávou, solí a pepřem co nejvíc dohladka, ideálně v těžkém hmoždíři. Pak směs postupně přidávejte ke změklému máslu a dokonale promíchejte. Zabalte do potravinářské fólie a nechte ztuhnout. 2. Filety důkladně ze všech stran osolte a opepřete, lehce potřete olivovým olejem a pak je čtyři minuty z každé strany grilujte. Posypte limetkovou kůrou a podávejte s plátkem limetkového másla. Na limetkové máslo: 1 velký stroužek česneku | 125ml čerstvé limetkové šťávy | 1 lžičky soli + 1/2 lžičky černého pepře | 125g změklého másla

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
ryby to je lahůdka Odpovědět
milmach |28. srpna 2013
¨dobré Odpovědět
Lucinka |13. srpna 2013
Tak to vyzkouším :) Odpovědět
Michi |5. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
daramacho |17. června 2013
chutné Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
tak to určitě vyzkouším :) Odpovědět
Tea |3. března 2013
Těším se až budu moci vyzkoušet:-) Odpovědět
šanela |28. února 2013
tohle já můžu :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!