Staňte se našimi fanoušky na:

Švédské roštěnky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. omáčku zahustíme, přisolíme, opepříme a opatrně vmícháme smetanu a drobně nakrájenou okurku a sardelovou pastu a necháme už jen přejít varem. omáčka by měla být příjemně nasládlá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!