Staňte se našimi fanoušky na:

Glazovaný ananas

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ananas rozčtvrtíme, odstraníme tvrdší střední část. Ostrým nožem, nejlépe jedním řezem, vyřízneme dužinu ze slupky a znovu ji vložíme zpět. Zelené listy zabalíme do alobalu, aby při pečení nezhnědly. Čtvrtky ananasu posypeme třtinovým cukrem a dáme do pekáčku, vyloženého pečícím papírem. Zapékáme nebo grilujeme dokud se ovoce nezbarví dozlatova a cukr nezkaramelizuje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. června 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!