Staňte se našimi fanoušky na:

Gazdovská roštěná

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zadní hovězí maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, opepříme a osolíme. Do kastrolu dáme sádlo, položíme plátek masa, posypeme pokrájenou cibulí, slaninou a takto poklademe všechny plátky na sebe, mírně podlijeme a v troubě dusíme doměkka. Během dušením přelijeme plátky vlastní šťávou, podle potřeby vývarem. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!