Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzký brambor

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory zbavíme slupky a nakrájíme na čtverečky a nebo je projedeme takovým tím sítkem, které z nich čtverečky dělá. Rozsypeme na olejem pomazaný plech a přidáme na kostičky nakrájený gothaj . vše osolíme, bohatě posypeme majoránkou, opepříme, důkladně promícháme a polijeme rozšlehaným vajíčkem. Vše dáme zapéct asi na 150 C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |20. června 2013
super Odpovědět
Januse |28. května 2013
dělám také z gothaje, šunkou se to pěkně prodraží Odpovědět
petra.konfrstova |12. května 2013
dělám, jen ten gothaj jsem vyměnila za šunku:-))) Odpovědět
najkuchtickalenka |12. května 2013
ukladam do oblubenych receptov Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
To musím vyzkoušet :) Odpovědět
eviti |11. května 2013
děláme pravidelně Odpovědět
katka.radova.5 |11. května 2013
levné rychlé super Odpovědět
roxana-zdena |11. května 2013
Výborné, dělám.... Odpovědět
meinita |11. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!