Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská jemná omeleta

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla a mouky připravíme narůžovělou jíšku, přidáme mléko a uděláme řídkou kaši. Odstavíme ji z ohně a necháme za stálého míchání vychladnout. Přidáme žloutky a nakonec tuhý sníh z bílků. Smažíme na prohřátém omeletníku. Plníme sladkou nebo slanou (masovou) náplní. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |7. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!