Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská česnečka

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupejte česnek a vyjměte zelený klíček. Stroužky dejte do půl litru studené vody se špetkou soli, přiveďte k varu a nechte vařit 15 minut. Stáhněte kastrol z plamene, přidejte šalvěj a bobkový list a nechte louhovat několik minut. Ogrilujte plátky chleba. Do každého talíře pak vložte polévkovou lžící olivového oleje, vlijte dvě sběračky vývaru a podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!