Staňte se našimi fanoušky na:

Finské řízky

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na řízky a ty naklepeme. Ze všech surovin vytvoříme v míse těstíčko nejlépe, do které postupně klademe naklepané maso tak, aby všechno maso bylo ponořené. Necháme uležet v lednici 3-4 dny, ale každý den maso obracíme. Čtvrtý den maso z těstíčka postupně vyjmeme a osmažíme na pánvi. Podáváme s bramborovou kaší nebo s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |15. dubna 2014
proč finské? Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!