Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolový salát po bulharsku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole necháme den předem odstát v lehce osolené vodě, pak je v té samé vodě uvaříme. Když fazole změknou, scedíme je a necháme je vychladnout. Pórek nakrájíme na kolečka. Česnek nakrájíme nadrobno. Obojí přidáme k fazolím a trochu osolíme. Smícháme si hořčici, sůl, pepř a ocet. Tím přelijeme fazole a dle potřeby dolijeme i trochu vody, ve které se fazole vařily.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |24. května 2013
to dnes udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!