Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky v nálevu

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 25 tablek cukerinu
  • přípravek na zavařování (Pikanta)
  • 1 kg zelených fazolek

Pracovní postup:

Zelené fazolky překrojíme tak, aby se vlezly do sklenic. Z Pikanty uděláme nálev podle návodu na obalu a přidáme cukerin. Tím zalijeme fazolky a sterilujeme 10-15 minut při 75°C. Hlavně aby nebyly moc měkké musí zůstat křupavé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucy3 |7. srpna 2013
super Odpovědět
lucka9 |27. května 2013
máme rádi Odpovědět
sari |27. května 2013
ukládáme Odpovědět
mila|27. května 2013
to jsem nikdy neslyšela zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!