Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole v hnědé omáčce

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem namočíme fazole a druhý den je v téže vodě uvaříme.Z cukru uděláme karamel a rozvaříme ho.Nakrájenou cibuli osmažíme na tuku, vsypeme mouku, mírně osmažíme, přidáme přísady a jíšku zředíme vývarem z fazolí a karamelem a za stálého míchání povaříme.Fazole promícháme s omáčkou,osolíme opepříme, okyselíme a chvíli zvolna povaříme. Fazole podáváme k opečenému salámu, k párkům nebo k vejcím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!