Staňte se našimi fanoušky na:

Džuveč z filé

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filé naporcujeme,naskládáme do máslem vymazané misky,osolíme,zalijeme olejem a vínem.Poklademe plátky česneku,bobkovým listem.Přidáme pepř,nakrájená rajčata a rozsekanou cibulku.Zapečeme.Podáváme posypané strouhaným sýrem a ozdobené petrželkou s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |3. května 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!