Staňte se našimi fanoušky na:

Dýně ze Santa Fé od Vilemíny

Autor receptu: vilemina (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslovou dýni překrojíme, vydlabeme a pokrájíme na čtvrtiny. Dáme nasucho péci do trouby na plech, až změkne. Trvá to dle velikosti 20-30 minut. Mezitím si připravíme náplň. Cibulku i s natí a česnek na plátky orestujeme na oleji, přidáme kousky řapíkového celeru a po chvíli nakrájená rajčata (lze nahradit i polovinou plechovky krájených rajčat). Osolíme, opepříme, dochutíme mexickou pálivou omáčkou nebo feferonkami, případně dalším kořením. Přidáme sterilované fazole (větší bílé nebo červené) a prohřejeme. Můžeme přidat i pokrájenou klobásu. Zeleninovou směsí naplníme upečené čtvrtky dýně a podáváme s pečivem, tousty nebo tortilami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |10. února 2014
Moc pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!