Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové maso v zelí

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové maso uvaříme v osolené vodě doměkka.Vykostíme a vychladlé nakrájíme na kostky. Na slanině, nakrájené na kostičky, dorůžova osmahneme cibuli, přidáme nakrouhané zelí, podlijeme trochu vývarem a podusíme doměkka. Poprášíme paprikou a moukou, ještě trochu podusíme, podle potřeby zředíme vývarem. Potom přidáme maso a již jen prohřejeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!