Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží hamburgry zapékané se sýrem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drůbeží hamburgry mírně osolíme, vložíme na teflonovou pánev rozehřátým tukem a opékáme. Po chvilce je nadzvedneme, aby se nepřichytily ke dnu. Opečeme je dozlatova po obou stranách tak, aby vnitřek byl dokonale propečen. Sýr nakrájíme na tenké plátky, kleré rozložíme na hamburgry. Pánev přikryjeme víkem a ještě je asi 2 -3 minuty opékáme, až se sýr začne krémovitě tavit. Podáváme je s vařenými bramborami nebo s chlebem ozdobené kolečky 1 ibule a kečupem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |21. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Lucinka |4. září 2013
Vypadá to skvěle :) Odpovědět
lvodakova |4. srpna 2013
vyzkoušíme, super :) Odpovědět
milmach |8. července 2013
lákavé Odpovědět
hana.molcarova |11. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
ukládám a určitě někdy vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!