Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí mandlová hmota

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy cukru promícháme s mandlemi, přidáme citrónovou šťávu, tresť a tolik bílku, abychom uhnětli měkké těsto. Na vále poprášeném moučkovým cukrem rychle zpracujeme těsto, dokud není hladké. Zabalíme do fólie a uložíme do chladu. Tvoříme z něj ozdoby, samostatné cukroví nebo i k dalšímu pečení do těst.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pavluška |13. ledna 2014
Dělám podobně ale jen z moučkového cukru prosátého, hmota je jemnější. Odpovědět
Sarka3 |6. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
iva.hlouskova |1. ledna 2014
ukládám Odpovědět
kymlal |31. prosince 2013
ukládám Odpovědět
kockaviky |30. prosince 2013
uloženo, zkusím Odpovědět
Georgina |11. prosince 2013
ukládám Odpovědět
barbora 3|8. ledna 2014
dobré Odpovědět
doxunka|7. ledna 2014
zkusím Odpovědět
mamca595|6. ledna 2014
ukládám, vyzkouším Odpovědět
Máňaa|11. prosince 2013
parada 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!