Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lučina, opravdu výborná

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po 24 hodin v lednici. Hotovou Lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Měla by takto uchovaná vydržet docela dlouho.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |10. února 2014
máme rádi Odpovědět
Lenny |19. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Michi |25. května 2013
výborná je s feferonkami a bylinkou jsou také výborné nebo česnek, prostě fantazii se meze nekladou :) Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
tak to věřím že je lepší Odpovědět
Michi |13. května 2013
tato je lepší než kupovaná Odpovědět
A |13. května 2013
zatím lučinu jen kupuji Odpovědět
A |12. května 2013
fotka tu není Odpovědět
Anna1960 |12. května 2013
okopírované Z Top receptů i z fotkou Odpovědět
Aggie|27. května 2013
zkusím Odpovědět
Pitrys|16. května 2013
u nás moc dlouho nevydrží :) Je opravdu výborná. Přidávám do ní pažitku/tuňáka/bylinky... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!