Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kynutý knedlík

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z droždí a cukru uděláme kvásek. Z mouky, vejce, soli a kvásku vypracujeme těsto, necháme kynout v teple 1 hodinu. (možno přidat do těsta při přípravě nakrájenou mrkev nebo housku) Vykynuté těsto rozdělíme na 2 díly a vyválíme krásné knedlíky, na páře necháme knedlík 20 min. poté propíchneme vidličkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. srpna 2016
1+++ Odpovědět
kymlal |1. června 2016
dělám stejné a jsou dobré Odpovědět
Januse |16. února 2014
tak dneska se povedli na výbornou Odpovědět
Januse |14. února 2014
vykynuté podle mě je, ale asi ho budu muset víc propracovat jinak už nevím, a vařím v páře Odpovědět
planeta |11. února 2014
pro Januse, a máš dobře vykynuté těsto? Odpovědět
Januse |10. února 2014
ať dělám jak dělám pořád mám ty knedlíky nějaké tuhé, poraďte co s tím Odpovědět
iva.hlouskova |16. ledna 2013
vařím v páře Odpovědět
planeta |13. ledna 2013
děláte domácí knedlík ve vodě nebo na páře Odpovědět
planeta |13. ledna 2013
a z domácích vajec ještě lepší klasika, májí krásnou barvu Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!