Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kynutá pizza

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vody, droždí a cukru uděláme kvásek. Z mouky, soli, oleje a kvásku vypracujeme těsto, které necháme v teple vykynout. Z těsta vytvoříme 5 bochánků, které necháme opět ještě vykynout. Po vykynutí vytvarujeme nebo vyválíme pizzu, kterou zdobéme dle vlastní chuti a fantazie. kečup, rajčatový protlak, bazalůka, oregáno, sýry (eidam, uzený, hermelín, niva), salámy, klobásky, cibule, paprika, žampiony, očka, olivy apod. Pečeme asi 15 minut při těplotě 180 °C

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!