Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jahodová zmrzlina

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
33× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jahody odstopkujte, omyjte, větší přepůlte nožem a dejte do širší mísy. Do zmrzliny můžete zužitkovat i lehce přezrálé plody. 2) Šťouchadlem na brambory jahody rozmačkejte, přidejte mascarpone, promíchejte a nakonec přilijte kondenzované mléko. 3) Směs přendejte do formy na terinu, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte přes noc do mrazáku. Kopečky podávejte s cukrářským zdobením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
planeta |3. září 2013
díky za tip, ráda vyzkouším, jahodová je má oblíbená, 1++, moc pěkné foto Odpovědět
Lucinka |27. července 2013
Je skvělá :) Odpovědět
daramacho |19. července 2013
chutné Odpovědět
piskotka |8. července 2013
mnam Odpovědět
Sarka3 |4. července 2013
Tak konečně vyzkoušeno a je fakt luxusní, mohu doporučit! Odpovědět
jobovab |3. července 2013
dobré Odpovědět
Lenny |19. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Monina |16. června 2013
sbíhají se mi sliny Odpovědět
PetulkaH |12. června 2013
to musím udělat Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!