Staňte se našimi fanoušky na:

Divoká kachna po mostarsku

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • mletá sladká paprika
  • pepř
  • 750 g červené řepy
  • 100 g pórku
  • 80 g sádla
  • 1 divoká kachna

Pracovní postup:

Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na čtyři díly a necháme šest dnů odležet ve svařené a vychlazené osolené vodě. Načež ji na 4 dny zavěsíme do udírny. Poté ji dobře opláchneme a uvaříme v menším množství vody. Pór nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, přidáme červenou řepu, opepříme, opaprikujeme, zalijeme vývarem z kachny a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!