Staňte se našimi fanoušky na:

Divočák na smetaně

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme na sádle. Vyndáme a ve výpeku osmahneme cibuli, kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer), přidáme koření, trochu citronové kůry a octa. Maso vrátíme, odlijeme vývarem a za občasného podlévání dusíme. Měkkou kýtu vyndáme, šťávu propasírujeme, zalijeme smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme. Dochutíme citronovou šťávou a přidáme na másle dušené houby. Výborná příloha je vídeňský a houskový knedlík a na talíři ozdobíme plátky citronu, rybízem a bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!