Staňte se našimi fanoušky na:

Dip z pečeného lilku

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilky dejte na 20 minut péct do trouby rozpálené na 200°C. Pak oloupejte puchýřkovitou kůži a dužinu nasekejte a rozmixujte spolu s jogurtem, lučinou, citronovou šťávou, česnekem a chilli. Podle chuti osolte. Podávejte zastříknuté olejem, s libanonským chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!