Staňte se našimi fanoušky na:

Dědova omáčka

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle poduste nakrájený kopr a žampiony, přidejte vývar a pokrájené brambory, vařte doměkka. Zahustěte moukou rozkvedlanou ve smetaně, osolte, opepřete a přidejte vejce natvrdo (lepší je nakrájet na kostičky), krátce povařte. Nakonec lze dochutit omáčku citronem nebo octem., případně posypat pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mijo|18. dubna 2017
U nás se tomu říká Kulajda, až na tu pažitku. :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!