Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoláda

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuk rozpustíme, rozdělíme na 2 stejné části.V jedné rozpustíme bílou čokoládu v druhé tmavou. Necháme trochu vychladnout, lžící naléváme střídavě bílou a tmavou čokoládu do připravených formiček nebo plástových podložek z bonboniéry. Necháme ztuhnout, dáme na chvíli do mrazáku (asi 10 - 15 minut ) a čokoládu z plástového obalu vytlačíme. Místo hořké čokolády můžeme dát 2 tyčinky Ledové kaštany nebo čokoládu s karamelovou příchutí. Do čokolády můžeme taky přidat višně nebo pražené lískové oříšky. Pokud vám zbude čokoláda z pečení můžete si udělat různé ozdoby na moučník.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |7. prosince 2013
krásné, vyzkouším na vánoce Odpovědět
jobovab |27. července 2013
dobré Odpovědět
olma |18. dubna 2013
dobrý nápad Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
krásné Odpovědět
evahu |12. února 2013
Jani dík. Odpovědět
klara4 |12. února 2013
krása Odpovědět
biglol |30. ledna 2013
ňamka je to! Odpovědět
jana.remkova.7 |23. ledna 2013
Evi, přidala jsem nějaké fotečky:-) Odpovědět
jola |21. ledna 2013
dobrý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!