Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestový quiche s anglickou slaninou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli a slaninu nakrájíme najemno. 2) Chřestu ořízneme zaschlý konec. 3) Slaninu a cibuli osmahneme na másle, přidáme chřest, který jen lehce opečeme. 4) Smetanu smícháme se vejci, osolíme, opepříme. Přidáme nastrouhaný sýr a nalijeme na koláčový základ. 5) Naskládáme chřest, posypeme cibulí a anglickou slaninou (vše se ponoří do náplně). 6) Pečeme na 190 °C asi 40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
asona |8. července 2015
Mám novou koláčovou formu - zkusím Odpovědět
objev |12. června 2015
Horký koláč se krájí špatně, ale stačí jen chvilku počkat až trošku vychladne. Odpovědět
objev |12. června 2015
Slané koláče neboli quiche můžeme naplnit čímkoli. Základem je křehké těsto, které je poměrně jednoduché. Tekutým základem je pak většinou smetana (ke šlehání i zakysaná). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!