Staňte se našimi fanoušky na:

Čevapčiči na špejlích

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na ploché kousky, cibuli na kolečka. Na špejle napichujeme střídavě maso a cibuli (začínáme a končíme masem). Takto připravené špejle naskládáme do hrnce, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou nať, nastrouhanou mrkev a přelijeme studenou vodou, tak aby špejle v ní byly ponořené. Vaříme nejprve zprudka a po přejití varem stáhneme. Nakonec přidáme trochu červené papriky. Podáváme s vlastní šťávou a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!