Staňte se našimi fanoušky na:

Celer v trojobalu

Autor receptu: Klára.H (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer oloupeme a omyjeme, nakrájíme na plátky cca 0,5 cm. Do kastrůlku napustíme vodu, do které dáme sůl, hřebíček, dva plátky citronu a nakonec nakrájený celer. Celer vaříme asi tak 4 - 6 minut. Poté celer vyndáme a osušíme. Obalujeme klasicky jako řízky v trojobalu. Smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborami, bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |22. srpna 2013
Paní Klára má zadané 3 recepty a všechny stejné, nevím jak to mohlo projít, když se dělá kontrola receptů Odpovědět
tepito |22. srpna 2013
stejná fotka... Odpovědět
jobovab |22. srpna 2013
dobré, ale stejné Odpovědět
milmach |22. srpna 2013
a není to to samé, co řízečky z celeru? Odpovědět
petr.helman.5|15. března 2015
Děláme dávno a je to bašta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!