Staňte se našimi fanoušky na:

Candát v těstíčku

Autor receptu: klara4 (252 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety z candáta osolíme. Z vajec, hladké mouky, mléka a nastrouhaného sýru vyšleháme husté těstíčko, tak aby nám dobře drželo na porci candáta.Obaleného candáta vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do. Podáváme s bramborem a tatarkou, můžeme dozdobit zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |4. března 2013
vypadá to dobře :) Odpovědět
Jirulle |26. února 2013
I když ryby moc nemusím, toto jídlo vypadá moc hezky a pokud na rybu přeci jen dostanu chuť - vyzkouším tento recept. Odpovědět
Tea |26. února 2013
Super! Odpovědět
kozel|3. března 2013
Krásné a určitě výborné Odpovědět
kozel|3. března 2013
Jen se zakousnout Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!