Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové máslo vhodné k masu

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Dochutíme pár kapkami citronové šťávy. Necháme vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Janka D. |25. března 2013
super Odpovědět
Kiki.18|26. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Lucisek92|26. listopadu 2013
Vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!