Staňte se našimi fanoušky na:

Býčí žlázy na másle

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku nakrájíme na jemno. Na másle osmahnout do zlatova. Žlázy omyjeme, nakrájíme na větší kostky (zmenší se tak na polovinu) a dáme dusit na cibulku. Pustí hodně vody, takže dusíme dokud není šťávy přiměřeně. Před dokončením opepříme, osolíme. Podáváme ideálně s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |30. května 2013
bohu žel spousta lidí má hloupé předsudky a přitom je to skvělé jemné maso, nebo možná naštěstí že je mají jinak by to bylo hned vyprodané. Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Dosti lidí se ofrňuje, já je dělám smažené a jsou výborné, když to nikomu neřeknu, jak si chválí! Odpovědět
mila|24. listopadu 2013
býčí žlázy jsou výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!