Staňte se našimi fanoušky na:

Buřty na pivě trochu jinak

Autor receptu: takaya (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špekáčky oloupeme, podélně nakrojíme, oloupeme cibuli, rozkrojíme napůl a na plátky. Do špekáčků dáme lžičku plnotučné hořčice a plátek cibule, vložíme do pekáčku a dáme do předehřáté trouby lehce opéct cca tak 10 minut. Nyní s připravíme omáčku: smícháme černé pivo s kečupem - kolik piva, tolik kečupu, přidáme rozmačkaný česnek (já dávám tak na litr směsi piva a kečupu půl hlavičky), majoránku a zastříkneme jemně sojovou omáčkou, řádně promícháme a vlijeme do pekáčku na buřty. Pečeme v troubě 30-40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |14. května 2013
hned bych si dala Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
to nepoznam,vyskusam Odpovědět
jana.h |20. března 2013
dobrota Odpovědět
slava |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
šanela |18. března 2013
zajímavá změna oproti tradičnímu receptu :-) Odpovědět
Jan |18. března 2013
je to mnamka, už jsem to dělal. :-) Odpovědět
Romik |16. března 2013
Tak to znám,jeto moc dobré Odpovědět
eva.ogurcakova.3|22. srpna 2013
ešte som to nejedla Odpovědět
petr.helman.5|4. června 2013
Buřty v pivě mám moc rád zkusím tenhle recept Odpovědět
vladimíra|30. května 2013
opravdu moc dobré !!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!