Staňte se našimi fanoušky na:

Chlebové placičky(falešné bramboráčky)

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • majoránka
  • pepř
  • 1/4-1/2 chleba (starší - 4-5 dní)
  • 1 brambora (větší)
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 4-5 stroužků česneku
  • 10 dkg uzeného masa
  • Solamyl

Pracovní postup:

Chleba namočíme do vody, chvíli necháme a pak vyždímáme, né do sucha. V mise rozmělníme a přidáme nastrouhanou bramboru a trochu solamylu(škrob). Promícháme, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, koření, vejce, nadrobno nakrájenou cibuli a sůl. Z masy tvoříme malé placičky,které v oleji usmažíme. Postup jako u bramboráčků. Zapíjíme podmáslím

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |24. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Bagorz |24. června 2013
Jaro,proč ne?V Asii se dělá Tofu,jako náhražka sýra,masa atd.Starší chleba se vyhazuje,tak proč ho nevyužít?Když vyladíš poměr,koření atd.tak to od bramboráku nepoznáš.Chléb a brambor je jenom hmota.Koření je důležité! Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Děkuji vyzkouším. Odpovědět
miuka |13. května 2013
starší chléb se doma většinou vždycky najde :-) Odpovědět
bonbonek1 |11. května 2013
zajímavé _:) Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
Výborné Odpovědět
Mendy |13. dubna 2013
Dobrá alternatíva Odpovědět
Anna1960 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
slavuska |28. února 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!