Staňte se našimi fanoušky na:

Buráková rýže

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži pořádně propláchneme, několikrát. Do kastrolu dáme 2 lžíce oleje, na olej dáme rýži a 1 hrst buráků, orestujeme, zalijeme vodou(1 hrnek rýže , 2 hrnky vody). Přivedeme k varu, ztlumíme var a vaříme bez odkrytí pokličky 10 minut, poté odstavíme z plotny a neodkryté necháme odpočívat 15 min.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |25. května 2013
rýže 100x jinak zajímavé Odpovědět
planeta |14. prosince 2012
místo buráku se do rýže může přidat třeba hrášek, žampióny, černé ucho, salám, červená kapie atd. Odpovědět
kulisek|2. ledna 2013
ale to je varianta sladká,hihihi Odpovědět
kulisek|2. ledna 2013
přidávám rozinky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!