Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s hlívou ústřičnou

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Hlívu nakrájíme plátky a krátce ji osmahneme na olivovém oleji. Poté jí podlijeme trochou vody, přidáme sůl, pepř a dusíme 15 minut. Až hlíva změkne, tak k ní přidáme tmavý pšeničný bulgur, který jsme si předtím uvařili v osolené vodě. Hlívu s bulgurem ještě na chvíli společně podusíme a poté servírujeme s cherry rajčátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |23. března 2014
Super tip, bulgur dělám pouze jako přílohu, tak tenhle určitě vyzkouším. Odpovědět
Fazolka007|1. dubna 2014
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!