Staňte se našimi fanoušky na:

Bujon s estragonem a sněhovými noky

Autor receptu: Bábrle Inka (1291 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vývar nalijeme do hrnce a přidáme snítky estragonu. Zahřejeme pod bod varu a na velmi nízkém žáru necháme 30 minut pobublávat. 10 minut před podáním vývaru naplníme hlubokou pánev vodou, kterou uvedeme do varu. V míse ušleháme z bílků tuhý sníh, do něj zlehka vmícháme nasekané listy estragonu. Pak vykrojíme ze sněhu 6 noků, které rovnou opatrně vpouštíme do vroucí vody. Po minutě obrátíme noky spodem navrch a vaříme 2 minuty. Z horkého vývaru vytáhneme snítky estragonu. Servírujeme do hlubokých talířů a doplníme sněhovými noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |20. dubna 2016
ukládám Odpovědět
kote19 |27. února 2013
zajímavý :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!