Staňte se našimi fanoušky na:

Budinská pečeně po starém

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Libové maso osolíme, opepříme a prošpekujeme slaninou. Vložíme do pekáčku a posypeme nákrájenou cibulí na kolečka. Dáme do trouby dusit. Až pustí vlastní šťávu, podlije se vínem. Jakmile pečeně změkne, poprášíme omáčku moukou a necháme ji ještě chvilku v troubě, aby omáčka zhoustla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. března 2016
1+++ Odpovědět
Annett |9. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
kymlal |30. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Victor |22. září 2013
Svíčková,roštěnky,váleček,1*** Odpovědět
vilemina |7. září 2013
Jaké používáte maso - svíčkovou? Kulatou plec? Odpovědět
piskotka |1. září 2013
krása Odpovědět
lvodakova |22. srpna 2013
vyzkouším :) Odpovědět
oliv |18. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
zkusím Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!