Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkový nákyp

Autor receptu: janka.stankova.3 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bok nakrájíme na kostky a umeleme . Točený salám oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Všechny suroviny dobře promícháme, naplníme do vymazané formy (např. srnčí hřbet apod.) Vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme 45-60min. do zezlátnutí. Podáváme teplé i studené , i s brambory nebo chlebem a hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janka.stankova.3 |22. června 2013
moravanka se zamicha do vsech surovin co jsou uvedeni Odpovědět
janka.stankova.3 |25. května 2013
4vejce a 1 moravanka tak je to spravně omlouvam se za chybičku Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
Babetko, to bude asi trochu jinak ... Moravanka bude 1 sklenice a 4 ks budou vejce. Odpovědět
Babetta|19. dubna 2013
Mám dotaz, na 1 kg bůčku 1 vejce a 4 Moravanky? To se mně nějak nezdá, co s tou maravankou, nepíšete..... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!