Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové závitky se žampionovou náplní

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiony očistíme a nakrájíme nadrobno. Vejce rozšleháme s trochou soli a pepře. Na pánvi na části másla orestujeme žampony. Zalijeme je vejci a mícháme,dokud vejce neztuhnou. Nakonec do směsi vmícháme petrželku a pánev odstavíme. Náplň necháme zchladnout. Bůček rozdělíme na 4 silnější plátky. Plátky přes fólii mírně rozklepeme,osolíme, opepříme umletým pepřem a potřeme žampionovou náplní. Doprostřed každého položíme párek. Plátky svineme a upevníme párátky. Na pánvi rozpálíme olej a závitky na něm opečeme. Pak je i s výpekem a zbylým máslem přendáme do pekáčku a vložíme do trouby. Při 190°C je pečeme asi 35 minut. Během pečení závitky podléváme vodou a přeléváme výpekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |20. dubna 2016
ukládám Odpovědět
mochomůrka |31. řijna 2014
ukládám Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
ohen |12. února 2013
vypadá to pěkně, stojí to za zkoušku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!