Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové rolky na jehle

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
41× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček si nakrájíme na plátky cca 5 mm široké. Do vhodné nádoby si dáme sojovou omáčku, smetanu, česnek, sojovku a koření. Vše promícháme a do vzniklé marinády vložíme plátky bůčku. Necháme marinovat přes noc. Na druhý den každý plátek bůčku srolujeme do ruličky a napícháme na jehly, na každou 3 kusy. Můžeme buď grilovat na ohni, nebo v troubě, kde nalijeme zbytek marinády a trochu vody a pečeme cca 60 min na 200 stupňů. Vhodná příloha je zelí, knedlík, nebo jen zelenina a chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Akrajka|14. září 2016
Vyzkoušíme, ochutnáme :) 1+ Odpovědět
pantik|10. listopadu 2014
Tohle se musí taky vyzkoušet,jen fotka dělá chutě. Odpovědět
petr.helman.5|17. září 2014
To vypadá báječně zkusím Odpovědět
hadicevlcice|16. září 2014
skvele Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!