Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta s Otvory

Autor receptu: Andreitka19 (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, cukr,sůl promícháme, přidáme i ostatní "mokré" suroviny a promícháme. Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme dorůžova. Po upečení druhým koncem vařečky našťoucháme po celé buchtě tzv : "šťouchance". Poleva : 18 dkg másla,3 lžíce horké vody,kakao,4 lžíce rumu,20-25 dkg cukru. Poleva : Máslo, rum a vodu rozpustíme a přidáme cukr smíchaný s kakaem. Vaříme do konečného spojení.Polevu necháme ztuhnout a poté vlijeme doprostřed buchty aby se poleva dostala do všech dírek,necháme opět ztuhnout a můžeme podávat

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
A |11. května 2013
s rumovou polevou je bucta vždy dobrá Odpovědět
L-enny |11. května 2013
jééé, tu znám :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!