Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta fešák

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tmavé těsto - Vajíčka vyšleháme s krystalovým cukrem, přidáme mléko, kakao, olej, prášek do pečiva a nastrouhanou kůru z 1 citrónu. Dobře ručním šlehačem promícháme a až nakonec lehce vmícháme mouku. tvarohové těsto - vyšleháme vajíčka s cukrem, přidáme vanilkový cukr, pudinkový prášek, mléko a nakonec i tvaroh, dobře promícháme . Plech vyložíme pečicím papírem nebo vymažeme tukem a vysypeme moukou. Na plech nalijeme cca tři čtvrtiny tmavého těsta a stěrkou těsto rozprostřeme, na tmavou vrstvu nalijeme tvarohovou hmotou, naposledy přidáme zbytek tmavého těsta. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C cca 35 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |23. července 2013
dělávám ji ráda, protože osvěží Odpovědět
Januse |22. července 2013
dobré Odpovědět
jana.remkova.7 |20. února 2013
Super:-) Odpovědět
pavlinf |19. února 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!