Staňte se našimi fanoušky na:

Bublanina - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme změklé máslo, utřeme s moučkovým i vanilkovým cukrem a žloutky do pěny, bílky vyšleháme na pevný sníh. Obě hmoty lehce promícháme a přidáme mouku s kypřícím práškem, nakonec přilijeme mléko a všechno zlehka promícháme. Omyté ovoce necháme okapat, těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy 25x25cm, povrch uhladíme, poklademe ovocem a posypeme cukrem. Pečeme cca 40 minut na 180°C, necháme vychladnout, pak vyklopíme, nakrájíme a pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!