Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzové knedlíky

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brynzu utřeme s vejci a rohlíky namočenými v mléce. Přidáme strouhanku osmaženou na slanině a mleté uzené maso. Vše promícháme, přidáme česnek, kmín, mouku a trochu mléka, abychom měli vláčné těsto. Utvoříme 6 knedlíků, obalíme je v mouce a vaříme 20 minut ve slané vodě.Uvařené knedlíky překrojíme, omastíme nakrájenou rozpuštěnou slaninou a podáváme se zelím, nejlépe s kysaným.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!