Staňte se našimi fanoušky na:

Brownies s dvojí čokoládou

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předehřejte troubu na 180 °C (plynová trouba stupeň 4). Připravte si obdélníkovou formu 33 x 23 cm, vyložte alobalem a nechte ho kousek přečnívat přes okraje. V nádobě s dvojitým dnem rozpusťte na mírném plameni za stálého míchání máslo a hořkou čokoládu. Odstavte a nechte vychladnout. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, ušlehejte ve velké míse vejce a oba druhy cukru do krému. Nízkou rychlostí všlehejte sůl a čokoládovou směs, pak vanilkovou esenci. Postupně přidejte mouku a vmíchejte mléčnou čokoládu. Přendejte těsto do připravené formy. Pečte 25-30 minut, dokud brownies uprostřed neztuhnou. Píchněte do středu těsta špejlí, po vytažení by měla být lehce mazlavá. Nechte 30 minut chladnout ve formě, kterou odložíte na drátěnou mřížku. Pomocí přesahujícího alobalu vytáhněte koláč ven z formy. Alobal odstraňte a koláč přendejte na kuchyňské prkénko. Dříve než ho nakrájíte na řezy, chlaďte ho 15 minut v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |23. řijna 2013
zkusíme Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!