Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory pečené v pekáči

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nakrájíme na tenké plátky, dle chuti přisolíme a promícháme. Rozložíme rovnoměrně na vymazaný plech, nebo do nádobi z varného skla. Mezi brambory vložíme na plátky nakrájenou cibuli a čerstvou nebo uzenou klobásu (klobásu schováme pod brambory, aby se nevysušila). Posypeme kmínem a zalijeme rozpuštěným sádlem. Před dopečením posypeme na plátky nakrájeným česnekem. Podáváme s kyselou okurkou nebo nakládanou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |7. srpna 2013
hmmm Odpovědět
Bobina |3. června 2013
šup do oblíbených Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
děláme taky ale trošku jinak :) Odpovědět
Hanka007 |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
Výborné! Odpovědět
kote19 |2. března 2013
dobré .) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!