Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový salát moravský

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Celer nakrájený na kostičky uvaříme ve sladkokyselém nálevu nebo můžeme použít sterilovaný. Do mísy klademe vrstvu nakrájených brambor, osolíme, popepříme, pokapeme nadrobno nakrájenou cibulí a okapaným celerem. Pak klademe další vrstvy - brambory, sůl, pepř, olej, nálev, cibulku a celer. Nálev má být pikantní, použijeme i nálev z celeru. Salát přikryjeme a necháme v chladnu uležet, nejlépe přes noc. Pak ho ještě zamícháme a podle potřeby dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zdenkai |23. června 2013
zajímavé..1* Odpovědět
Trrri |29. května 2013
dobrý tip :))) Odpovědět
AdyDari |23. května 2013
hned bych si dala! s řízkem :-) mňamka Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
ráda vyzkouším :) Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
pajunc |25. dubna 2013
zajímavé, takový ještě neznám :-) Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
super Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Moravský salát si nechám líbit ;-) Odpovědět
Šuldeska |17. února 2013
Klasika Odpovědět
Uzzi1 |4. ledna 2013
dobrý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!