Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový chlebík s kyškou

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Droždí smícháme s cukrem, vodou a lžící mouky a necháme vzejít kvásek. Všechny mouky smícháme v míse, přidáme kvásek a ostatní suroviny a zaděláme hladké těsto. Necháme ho v teple pod utěrkou vykynout. Pak propracujeme, pokud je třeba, trochu podsypeme moukou. Vytvarujeme bochník a necháme ho nakynout v ošatce nebo přímo na plechu. Pečeme v dobře vyhřáté troubě 50 minut, po 10 minutách teplotu mírně snížíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!