Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová nádivka

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle orestovat po 100g zeleniny (mrkev,celer,květák) a hub. Utřít 2 žloutky se solí a kouskem másla, přidat pyré z 200g brambor, sekanou petrželku a pepř. Vmíchat zeleninu, sníh z bílků a 50g uzeniny. Zahustit strouhankou, péct dozlatova asi 30 minut na 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |5. února 2014
jo jo Odpovědět
jaroslav.hulka |3. února 2014
jo 1+ Odpovědět
Sofii |9. ledna 2014
Zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!